top of page

Over

Irene Martens

Irene heeft 19 jaar met heel veel plezier in het buitenland geleefd. Ze woonde in het Midden-Oosten, het Verre-Oosten en Europa. Daar heeft ze in verschillende branches gewerkt, gestudeerd, veel internationale vrienden gemaakt en 3 kinderen het leven geschonken. 

Ze heeft 5 intercontinentale verhuizingen gearrangeerd voor haarzelf en haar gezin. Elke keer dus ook weer opnieuw begonnen in een nieuwe omgeving. Het oude achter laten en het nieuwe omarmen. In elk land weer de mogelijkheden ontdekken van "wat kan ik hier?"

Door haar open en positieve houding heeft ze veel geleerd over interculturele interacties tussen allerlei mensen. ”Ieder heeft zijn of haar waarheid. We hebben allemaal onze eigen achtergrond die we voor altijd bij ons dragen, maar in essentie willen we allemaal hetzelfde: gelukkig zijn.”

Ze heeft onder andere als event manager en ondernemer in verschillende landen gewerkt. ”Ik had enorm plezier in het voor elkaar krijgen van alle taken die tot het succes van een evenement leidden, maar het nauwe samenwerken met de mensen (van 17 verschillende nationaliteiten) van het team, vond ik het meest voldoenend. Iemand begrijpen en daarna het aanboren en motiveren van ieders talent, zodat ze op hun best waren.”

2018-11-14 irene stoel kl.jpg

”Zoveel nationaliteiten, zoveel culturen, zoveel achtergronden. In de kern willen we allemaal hetzelfde: een vervullend, gelukkig en gezond leven.

Gewoon allemaal mensen."

Ze is nu negen jaar terug in Nederland en na een studie begon ze een coaching- en trainingsbureau. Irene is een gekwalificeerd coach en trainer en haar opleiding viel onder de ’European Quality Award’.

 

Inmiddels is ze zeer geïntegreerd in de 'international community' van Eindhoven. Al haar werkzaamheden betreffen het verbinden van internationals met de lokale populatie. Haar missie is dat de nieuwe burgers zich snel thuis voelen en dat ze vanaf het begin dat ze in Nederland zijn kunnen meedoen en meepraten. Tomeloze energie kenmerkt haar, als manager van Eindhoven News, of als interculturele communicator bij lokale en landelijke zorgprojecten.

Door haar brede en diepe ontwikkeling, is ze een uitstekende coach, trainer en consulent voor interculturele vraagstukken.

Qualificaties
  • Gediplomeerd Coach.

  • NOBCO en CEDEO opleiding

  • Opgeleid volgens ‘European Quality Award’.

  • Bewustwording en spirituele lering

bottom of page